PropTech 2019 - Oslo Epicenter

Tirsdag 18. juni 2019

NEF og FFN inviterer til PropTech 2019 - Teknologi som endrer dagens eiendomsbransje

Tirsdag 18. juni inviterer Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Forum for næringsmeglere (FFN) til konferansen PropTech 2019 - Teknologi som endrer dagens eiendomsbransje. Her vil du møte noen av Norges mest aktuelle PropTech-selskaper og høre mer om de største endringene i bransjen. I tillegg vil NEF presentere et nytt og oppdatert PropTech-kart. 

Konferansen vil være aktuell for alle som jobber med eiendom, næringseiendom, prosjektert eiendom, arkitektur, som utbygger eller investor.

Jobber du med eiendom, må du være fremsynt og oppdatert på hva som rører seg i bransjen. Denne konferansen vil gi deg god faglig påfyll og inspirasjon. 

Velkommen til PropTech 2019, 18. juni, på Oslo Epicenter.

Agenda

Programmet er under oppdatering.
 

Program

Møt disse selskapene

Kursavgift

Bindende påmelding!

Pris
NEF-medlem kr 1.450,-
FFN-medlem kr 1.450,-
NEF Ung/studentmedlem/Eiendomsmeglerfullmektiger kr 750,-
Øvrige kr 2.150,-
Bevertning inkludert.

Påmeldingsfrist er 3. juni. Påmeldingen er bindende. Refusjon ved avbestilling gjelder kun mot sykemelding/legeerklæring.

Sted
Epicenter Oslo, Pilestredet 33 A, 0166 Oslo
For spørsmål ta kontakt på firmapost@nef.no

Meld deg på her

Foredragsholdere

Julija Pauriene

Head of Artificial Intelligence, AVO Consulting
Konferansier

Spacemaker er et oppstartsselskap i kraftig vekst som fokuserer på å hjelpe eiendomsbransjen med å bli med digital, produktiv og smartere. Selskapet utvikler programvare som – ved bruk av kunstig intelligens – lar utviklere og arkitekter teste tusenvis av ulike konsepter, optimere og analysere dem i detalj.
 
Spacemaker - Pål Njølstad
(CCO)

Kunstig intelligens i eiendomsutvikling.

Airthings, monitoring indoor air quality with focus on health, cost efficiency and productivity.
With 15 years of experience within the smart home, connected products, and product development Erlend Bolle has become a guru within the Indoor Air Quality business. 
Airthings - Erlend Bolle
(CPO)

Airthings, med fokus på innendørs luftkvalitet

Dimension10’s mission is to become the Infrastructure for collaboration in virtual reality. Their goal is to develop and deliver the most intuitive software platform for their customers, to experience their 3D models as they are intended, in 3D.
 
Aleksander is the CEO and co-founder of Dimension10, a virtual reality software company that has developed the world leading collaboration and visualization platform using VR technology.
He has a startup background in addition to consultancy experience from PwC. Aleksander got his education at CBS in Copenhagen and Cass business school in London.
Dimention10 - Aleksander Langmyhr (CEO and co-founder)

Fra tomteutvikling til digital tvilling 

Veidekke Eiendom - Mikkel Nielsen (Direktør for digitalisering)

Arkwright X er en norsk inkubator som investerer i B2B software startups. Esben er daglig leder for Arkwright X og jobber til daglig med at finne nye investeringsmuligheter samt utvikle eksisterende investeringer.
Esben Anneberg Poulsen
(Head of Arkwright X)

Investing in technology startups, how and why?

Kris er gründer og daglig leder av Unloc, et norsk selskap som gjør det like enkelt å dele nøkler som å sende en tekstmelding. De utvikler en universell app som åpner alle dører. Les mer på unloc.app.
Unloc - Kris Riise
(Founder CEO)

Flytter nøkkelknippet over til mobilen

Sigbjørn Groven er en av gründerne bak Futurehome, et selskap som utvikler og selger smarthusteknologi. Selskapet hadde sin spede start i Stavanger i 2013 og har nå vokst til 27 ansatte og kontorer i de fire største byene i Norge. Futurehome har gjort det bra som følge av et brukervennlig system som er enkelt å sette opp og betjene, men som leverer tjenester som gjør boligene tryggere, økt komfort og mer energieffektive.
Future Home - Sigbjørn Groven 
(Salgs og markedssjef)

Hvorfor bygge smart fra start?

NEF - Kine Morud Aarum
(Salgs og markedssjef)

NEF PropTech-kart

Imerso kombinerer 3D-skanning og kunstig intelligens for å skape digitale tvillinger i eiendomsutvikling. Tilman er CFO i Imerso, og vil presentere hvordan bedre byggdokumentasjon gjør det mulig å redusere kostnader og ineffektivitet under bygningens livssyklus.
Imerso - Tilman Koberlein
(CFO & Business Developer)

Bedre planlegging, produksjon og FDVU med 3D Skanning

Schibsted - Marius Olsen
(Vice President Platform & Technology Trends)

Slik vil Finn Eiendom hjelpe forbrukere og foretak til å ta smartere valg i eiendomsmarkedet

Nordvik Bolig - Tom André Aas

Kommunikasjons- og merkevaredirektør
 

Privatmegleren - Grethe W. Meier

Administrerende Direktør

Morel er TrønderEnergi sin storsatsing på lading i borettslag og sameier. Konseptet er unikt ved at alle tunge investeringer i ladeanlegget tas av Morel i forkant, slik at lading kan tilbys som en komplett tjeneste med lav terskel for sluttbrukerene i etterkant, helt uten kostnader for beboere som ikke har ladebehov. 
 
Leif Egge har jobbet med elbil og lading i over 10 år. Med et sterkt teknologi -og miljøengasjement som utgangspunkt har han fra forskjellige sider av industrien vært vitne til - og vært med å utvikle elbilmarkedet fra entusiasmeperioden preget av Think og Buddy, frem til dagens periode med komparativt overflod av bilmodeller, etterspørsel, og sterke behov for smarte ladeløsninger. 
 
Morel - Leif Richard Bones Egge
(CTO)

Smart lading som tjeneste i borettslag

Wikborg Rein - Gry Hvidsten (Specialist Counsel)

Ambita - Fredrik Halmøy Wisløff (CTO)

Fra løkkeskrift til eiendomsdata - byggeklossene for fremtidens eiendomsmarked

Krogsveen - Andreas Villand (Prosjektdirektør/Eiendomsmegler MNEF)

Disruptive Technologies er et norsk teknologiselskap posisjonert innenfor Wireless Sensor Network (WSN) markedet. Selskapet utvikler ultra små sensornoder med enestående egenskaper laget for "Internet of Things" (IoT) og Industri 4.0. Disruptive Technologies har som mål å være den fremste tilbyder av løsninger for å koble alle "ting" til Internett og har et globalt markedsperspektiv med kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim, London, Paris og München.
Disruptive Technologies - Ole Petter Novsett
(Sales Director)

Notar - Erik Pettersen (Leder Notar Norge)

Samarbeidspartnere

NEF og FFN har gleden av å presentere våre samarbeidspartnere: Finn.no og Ambita AS

Her skal konferansen være

Epicenteret Oslo, Pilestredet 33 A, Oslo

  • Her skal vi være!
    Pilestredet 33 A, Oslo
  • Epicenteret
    402 35 316
  • Spørsmål?
    firmapost@nef.no

Finn frem!

Slik finner du frem!

Epicenteret Oslo, Pilestredet 33 A, Oslo